Netwerkpartners

Het werken als personal coach en het begeleiden van teams vraagt een lerende houding. Steeds even reflecteren op hoe dingen liepen en wat je eigen rol daarbij was, dat is een tweede natuur voor elke coach, ook voor mij.  In het kader van intervisie, inspiratie en soms samenwerken bij klanten, heb ik warme contacten met enkele collega-coaches. We delen oprechte interesse in mensen en een gezonde ‘can-do’ mentaliteit. 

Ans Oude Luttikhuis

Ans Oude Luttikhuis
Mijn roots liggen in de financiële dienstverlening. Ik adviseert ruim dertig jaar MKB ondernemers, directeuren en managers over hun bedrijf dan wel hun persoonlijke situatie. Die jarenlange praktijkervaring als adviseur, mentor en vertrouwenspersoon neem ik mee als coach. Collega’s typeren mij als no nonsens, sensitief en to-the-point.

“Mensen beter maken zodat ze hun eigen proces kunnen oppakken, dat is wat mij drijft.”

Eric Lange
Ik ben bedrijfskundige en de laatste 10 jaar actief als coach rond gedrag- en cultuurverandering in organisaties. Ik geloof dat veranderingen, groot en klein, het meest succesvol en duurzaam zijn als deze van onderaf, binnen heldere kaders en met de juiste enablers, gerealiseerd wordt. Zodat mensen zich niet alleen verbinden aan het gezamenlijke doel, maar ook aan elkaar.

“Neem voor de verandering eens de makkelijke weg.”