Ken je jezelf. Ontwikkel jezelf.

Bij coaching gaat het over jou. Je loopt ergens tegenaan, wilt je ergens in ontwikkelen, maar je kunt de vinger er nog niet precies op leggen. Of het lukt je nog niet om concreet een stap te zetten. Een individueel coachtraject vergroot je zelfkennis, helpt om zelfbewust (weer) eigen keuzes te maken en leert je om anders te handelen in specifieke situaties. Step Up coacht op het snijvlak van persoonlijke groei en zaken die spelen in jouw rol als leidinggevende of manager. 

Personal coaching

Met personal coaching reflecteren we over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het gaat om inzicht en persoonlijke groei. Het helpt je om persoonlijke doelen te kiezen die echt bij jou passen en gedrag te veranderen. Je krijgt handvatten om vooruit te gaan.

  • Valkuilen herkennen en overwinnen
  • Bewuster eigen keuzes maken
  • Persoonlijke effectiviteit vergroten
  • Grenzen beter aangeven
  • Beter balans in drukte vinden 

Executive coaching

Executive coaching gaat over jou als leidinggevende of manager. We reflecteren met jou over die rol, je overtuigingen en je gedrag. We sparren over concrete situaties op het werk, over zaken waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld bij verandering doorvoeren in je team. 

  • Zelfkennis
  • Motiveren, faciliteren, reflecteren
  • Loslaten & delegeren
  • Omgaan met weerstand
  • Integriteit

“Wijsheid komt niet voort uit kennis, maar kan alleen ontstaan door reflectie op het eigen gedrag”. 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Leg dan een lijntje en vul het formulier hieronder in.

Step Up Coaching Coachtraject individueel 

Een coachtraject bestaat uit een serie gesprekken van 1,5 uur per keer. Soms praten we, soms doen we oefeningen, soms krijg je een opdracht mee naar huis. Ook komt het voor dat we een maatwerk programma afspreken met ook langere sessies. Tussentijds is er contact over hoe het gaat en of we nog op het goede pad zitten. Elk traject begint met een gratis intakegesprek.

Step Up Coaching Gedrag & Drijfveren programma

In dit korte, leuke en effectieve traject leer je je  gedragsstijl en drijfveren goed kennen. Hoe doe jij dingen en waarom doe je dat? We gebruiken het praktische en goed gevalideerde DISC instrument. Het programma bestaat uit een intake, een online assessment, twee gesprekken en werkboek. Ook krijg je een uitgebreide rapportage. Meer informatie? Klik hier.  

Contactformulier

"Veel dank voor de nuttige, leerzame en leuke sessies. Ik heb er veel aan gehad en ben veel bewuster mijn eigen ding aan het doen nu, op het werk én thuis."
Pieter M.
Leidinggevende in sector accountancy